maanantai 9. tammikuuta 2012

Paperit.

Paperit hallitsevat elämääni tällä hetkellä.

Ensinnäkin, odotan, että saan asiakirjat l. paperit, jotka oikeuttavat työskentelemään tropiikissa. Näiden saaminen on ensiarvoisen tärkeää. En usko että ongelmia tulee, mutta byrokratia on ennenkin yllättänyt. Tämä on ikävää odottelua, koska ennen kuin saan ko. paperit, en voi oikein järjestää mitään asioita kunnolla, esimerkiksi varata lentoja, allekirjoittaa vuokrasopimusta, hankkia lapsille koulupaikkaa jne.

Toisekseen, kirjoitin paperin viime torstaiaamuna, ja lähetin sen. Se oli toki yhteistyöprojekti, mutta jouduin aamuyöllä kirjoittamaan jonkin verrankin ennen kuin sain paperin siihen kuntoon, että sen sai lähetettyä. Muut tekivät kyllä osansa, mutta varsinainen kirjoittaminen jäi harteilleni.

Kolmanneksi, osallistun toisen paperin kirjoittamiseen, jonka lyhennelmä pitäisi lähettää huomenna ja sitä työstetään tänään. Saattaa olla, että joudun tekemään töitä pitkäänkin.

Neljänneksi, aion kirjoittaa kolmannen paperin maaliskuun loppuun mennessä, tällä kertaa Tropiikin ihmisten kanssa. Käsikirjoitus pitäisi saada jonkinlaiselle mallille lähipäivinä, jotta Tropiikin ihmiset voivat sitä kommentoida.

Siksi aikataulu on tiukka. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että kun kommentoin, kirjoitan nopeasti ja huomattavan paljon ärhäkämmänoloista ja vähemmän mietittyä tekstiä. Osa siitä vaikuttaa jälkikäteen lukien jopa vihaiselta, mikä on jokseenkin koomista. Kiire synnyttää kerrannaisvaikutuksia joita ei osaa ennakoida.

Ei kommentteja: