maanantai 2. tammikuuta 2012

Käsi, osa XX.

Käsi leikataan uudelleen, näillä näkymin päivämääränä on 10. helmikuuta. Näin kyynärpäälle jää pari viikkoa aikaa parantua, ennen lähtöä tropiikkiin kuun vaihteessa. Epävarmuutta liittyy kuitenkin merkittävästi molempiin suunnitelmiin, joten muutokset ovat mahdollisia.

Aloitin eilen kaikesta (oikeastaan kädestä) huolimatta liikuntaharrastuksen. Kunto oli rapistunut neljässä kuukaudessa merkittävästi. Elimistö ei ylläpidä kuntoa kovin hyvin. Yläkropan lihaksia en pääse vieläkään kunnolla treenaamaan, mutta sentään aerobista voi vetää. Tosiasiassa olisin voinut jatkaa sitä jo ehkä kuusi viikkoa sitten, koska vaikka käsi ei rasistusta kestä, heiluttamista ja kevyttä nojaamista kylläkin. Juostessa siinä tuntui kipua askelten tärähdyksissä, joten käytin tätä tekosyynä. Enää en kehtaa.

Edit 3.1: Sunnuntain kuntopyöräily oli miellyttävä, eikä maanantaina kostautunut mitenkään. Innostuin maanantai-iltana kolaamaan pihasta lumet, liekö se ollut syynä tai sitten sunnuntainen xycling, mutta tänä aamuna selkävaiva iski taas, ensimmäistä kertaa lähes vuoteen. Lääkekaapissa on troppeja, vahvemmat jätän väliin, joten ainakin vielä toistaiseksi mennään parasetamolilla ja ibuprofeenilla hetki eteenpäin.

Ei kommentteja: