maanantai 5. elokuuta 2013

Sorvin ääri.

Palasin työhön täydellä vimmalla tänään. Korjasin yhden setin tenttejä. Ilokseni opiskelijat olivat osanneet itseasiassa erittäin hyvin, joten kesäloman päättymiseen liittyvä ahditus helpotti kerralla huomattavasti. Palaan työhön melko luottavaisin mielin, viiden viikona aikana on kyennyt lataamaan pattereita ja ennen kaikkea kohottamaan fyysistä kuntoa niin paljon, että syksyn haasteet on helpompi kestää.

Joitain checkpointteja on TACAS:in päivämäärä papereille, joka on tänä vuonna 11. lokakuuta, Lanzaroten (puoli) Maraton  joulukuun 8. päivä, sekä Petri Nets, jonka päivämäärä on tammikuussa. Näiden lisäksi tietenkin työstän eräitä lehtiartikkeleita syksyn aikana, ja rustaan rahoitushakemuksia erilaisiin tarkoituksiin. Opetuskuormani on kuusi tuntia kontaktiopetusta (neljä luentoja ja kaksi harjoituksia). Tämä määrä ehkä vaikuttaa pieneltä, mutta joudun tuottamaan kurssimateriaalin itse. Onnekseni opiskelijamäärä ei ole kovin suuri.

Onnekseni Singaporessa ollaan (todennäköisesti) kohdakkoin siirtymässä johonkin uuteen versionhallintaan, joka ei olisi samanlaisen ankean SVN-yhteyden takana. Tämä helpottaisi omaa elämään huomattavasti.


Ei kommentteja: