torstai 15. lokakuuta 2009

Matkalla: Radiohiljaisuus.

Internet sulkeutuu pian. Menemme nyt kasinolle. Seuraava päivitys tulee vasta kun saan internetin takaisin. Mahdollisesti vasta sunnuntaina. Konferenssi-illallinen oli antoisa ja saattaa poikia lisää kansainvälistä yhteistyötä.

En oikeastaan välitä siitä, mitä prolet ajattelevat. Tämä on sitä oikeaa kansainvälisyyttä. Jos se on jotain muuta, sitä pitäisi kutsua jollain muulla nimellä.

5 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Turha tehdä äkkinäisiä johtopäätöksiä. On vielä tutkinnan alla onko tuo vastustettavaa kosmopolitismia vai hyväksyttävää ajatustenvaihtoa. Mikäli liikutaan edes pääsääntöisesti luonnontieteellisellä pohjalla tuomio on todennäköisemmin vapauttava ;)

rebyk kirjoitti...

Eihän tuota matkaa ole maksettu verovaroista? Jos on, kaikenlainen nauttiminen on kielletty Kateuslain 5§:n nojalla!

Tiedemies kirjoitti...

Matka (lentoliput) on maksettu verirahoista, mutta asumiseni ja elämiseni tämän viikon aikana maksetaan kiinalaisten - tai oikeammin macaolaisten - veronmaksajien pussista.

Tai miten sen nyt ottaa. Tutkimusprojektien rahoituksesta iso osa tulee teollisuudesta. Jostain sellaisesta pussista tämä on peräisin, se on siis rahaa, jolla ei kuitenkaan olisi voitu parantaa sairaita tai ruokkia köyhiä ilman, että se olisi ensin siirretty jonkun toisen pussiin.

Markku kirjoitti...

Matka (lentoliput) on maksettu verirahoista,
-

Muahhahhaa, oliko tarkoituksellinen virhelyönti?

Tiedemies kirjoitti...

Se oli virhelyönti, mutta huomasin sen heti. En viitsinyt korjata, koska se oli niin hauska. Nauroin itsekin sille.