keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Rikkinäinen ruumis.

Kävin eilen treeneissä. Toipumiseni flunssasta on ollut vain osittainen, mutta koska fyysinen vointini oli hyvä, päätin uskaltautua. Jälkikäteen ajatellen tämä ei ollut viisasta. Melko viattoman harjoituksen yhteydessä sain nimittäin sarjan potkuja keskivartaloon. Ensimmäinen yllätti rajuudellaan, muttei ollut erityisen kivulias. Toinen osui suoraan palleahermoon ja ilmat menivät pihalle. Tämäkin oli siedettävää, mutta kolmas potku tuli sen verran nopeasti toisen jälkeen, etten yllätykseltäni ehtinyt jännittämään keskivartaloani, vaan olin haukkomassa henkeäni. Osuma tuli pallean hieman vasemmalle puolelle, kylkikaareen. Kipu oli vähäinen. Aluksi.

Parinkymmenen minuutin kuluessa kipu alkoi kuitenkin yltyä ja iltasella oli jo sen verran kova että yskiminen (jota vielä hieman flunssan jälkimainingeissa esiintyy) alkoi tehdä kipeää. Aamulla sängystä nouseminen vaati jo taiteilemista. Epäilen joko melkoista revähdystä tai ehkä jopa murtunutta kylkiluuta.

EDIT: Kyse tuskin on murtuneesta kylkiluusta, koska nyt, viikon jälkeen, kylki on lähes parantunut. Lähinnä tuntemus kyljessä on samantapainen kuin jossain vähäisessä ruhjeessa josta on tullut kunnon mustelma tms.

2 kommenttia:

GM kirjoitti...

Tiedemiesmäisen pragmaattinen kuvaus kamppailuherjoituksesta :)

Paranemisiin!

GM kirjoitti...

Huoh. -harjoituksesta.