maanantai 23. elokuuta 2010

Paluu Englantiin.

Palasin eilen illalla Oxfordiin viiden päivän kotiloman jälkeen. Lento sujui rutiinilla, ja bussimatkan nukuin. Yritin lukea bussissa, mutta väsymyksen ja epätarkoituksenmukaisen ravitsemustilan yhdistelmä teki sen mahdottomaksi liikkuvassa bussissa; kärsin huonosti syöneenä ja väsyneenä herkästi matkapahoinvoinnista, jos luen kirjaa. Tällä hetkellä on menossa Struck by lightning, erittäin kevytlukuinen kirja todennäköisyyksistä. Minulle se ei tarjonnut minkäänlaista uutta tietoa, mutta jonkin verran viihdyttävä se oli, ja erityisesti anekdootit erilaisista mielipidemittauksista olivat hauskoja.

Tänään työt jatkuvat paperin kirjoittamisen merkeissä. Kaveri, jonka kanssa olen tehnyt nyt hommia, palaa Macaolle viikonloppuna, ja kaksi käsikirjoitusta pitäisi viimeistellä, mielellään ennen sitä.

Syksyn sateet ovat nyt alkaneet täällä. Eilen sade piiskasi koko matkan bussin tuulilasia, ja ilma oli jo ennen sateen alkamista uskomattoman kostea. Sitä se on nytkin. Kylmä ei missään nimessä ole, lämpötila on noin 15-20 astetta, ja kosteus saa sen itseasiassa tuntumaan lämpimämmältä. Isäni hukkasi sateenvarjoni viime viikolla, joten joudun hankkimaan uuden.

Ei kommentteja: