perjantai 4. kesäkuuta 2010

Särkänniemi.


Avasimme Särkänniemikauden eilen poikien kanssa. Nuorimmainen oli kovasti pettynyt, koska Vauhtimadon koneenkäyttäjä oli sitä mieltä, että poika piti mitata ilman lippalakkia, joten hän jäi karvan verran alle vaaditun 100 senttimetrin maagisen rajan. Onneksi lentokone-ajelu oli hänelle selvästi mieleen, ja sitä pitkin kokeilla kahdesti. Vanhemmalla pojalla sensijaan 120 sentin raja paukkui selkeästi. Pojan kengät, housut, paidat jne. täytyy uusia parin kuukauden välein kun vaatteet jäävät pieniksi. Poikien serkku oli myös mukana, joten minun ei tarvinnut kavuta laitteisiin.

Ilma oli erittäin hyvä ellei peräti täydellinen tällaista retkeä ajatellen. Ainoastaan tukkijokea tai koskiseikkailua varten ilma oli liian kylmä, joten niissä ei käyty (eikä pienempi tietysti olisi päässytkään). Ostin pojille kausikortit, ja luulen että tänä kesänä käytäneen suunnilleen kerran viikossa. Lysti on melko kallista, mutta ei kuitenkaan kohtuutonta kaltaiselleni alemman keskiluokan edustajalle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Unohdit tunnisteen 'Vain sudeettialueet'.

Juho kirjoitti...

Särkänniemen Tornado on sen verran muikea laite, että olen käynyt ajelemassa vähintään kerran kesässä. Tänä kesänä täytyy tietysti käydä testaamassa sitä uutta mopotyylistä kieputinta.