tiistai 15. syyskuuta 2009

En lue enää uutisia II.

Patric Swayze kuoli eilen. En tiedä mitä relevanssia tällä on. En koskaan erityisemmin pitänyt hänen elokuvistaan, mutta jostain syystä Road House jäi mieleeni.

Vanha veijari Osama antoi lausunnon, jonka mukaan amerikkalaisten pitäisi lopettaa Afganistanin operaatio. Ei kai?

Jyrki ei jaa lisää fyrkkaa, vaikka vaaditaan. Ei ole mistä antaa, nytkin mennään punaisella ja ensi vuonna jo 13 miljardia pakkaselle. Suu säkkiä myöten sitten joskus. Harri Holkerikin jutusteli jotain aamulla radiossa.

Selvisi sekin, miksi saksalaiset haluavat sen putkensa, joka taloon tulee oma kaasuvoimala.

Jostain syystä suomalainen media ei kauheasti ole kertonut "oudosta ilkivallan aallosta" Göteborgissa. Ennakkoluuloisemmat sanoisivat, että tällaiset oudot tapaukset johtuvat kuun asennosta. Katsotaan omaanko meedionkykyjä: Ennustan, että "outo ilkivalta" vähenee merkittävästi tämän viikon lopussa ja lisääntyy ensi vuoden elokuussa...

Varhain aloitettu seksielämä voi olla geneettinen erityispiirre, mikä tietenkään ei yllätä jos asiaa ajattelee tarkemmin.

Xbox 360-pohjainen laskenta on nopeaa. Ei yllätä. Oma klusteriprojektini ei ole nyt edennyt, koska syksyn kiireet iskivät päälle odotettua rajummin.

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Olen uskonut siihen Belskyn et al teoriaan että aikainen seksin aloittaminen seuraa isän poissaolosta, mutta tuo tutkimus väittää että aikainen seksi ja isän poissaolo seuraavat molemmat geenistä. Toinen geenikopio on isässä, toinen lapsessa.

Tieteellisempää olisi kai sanoa että "selittyy osittain" kuin "seuraa".

Molempien teorioiden mukaan toki lapsen aikainen seksin aloittaminen ja isän poissaolo korreloivat positiivisesti.

Geneettisen teorian tapauksessa positiivinen korrelaatio johtuu siitä että molempien ilmiöiden takana on sama geeni.

Ympäristövaikutusta painottavan Belskyn teorian takana on ajatus, että isän poissaolo aiheuttaa jollain tavalla lapsen aikaisen seksin aloittamisen.