perjantai 4. toukokuuta 2018

Lyhyt treenipäivitys ja hiukan muuta.

Keskiviikkona kyykkäsin 145kg, mikä sivusi aiempaa ennätystäni. Ei se lopulta tehnyt edes tiukkaa. Mieli teki kokeilla 150kg, mutta päätin jättää tekemättä. Maasta vedin vain 165kg, eikä enempää olisi noussutkaan sillä kertaa. Penkki on vaihteeksi jäänyt hiukan sivuun, sillä hartiaseudun ja olkapäiden pieni oireilu on estänyt kovaa treenaamisen.

Aloitin juoksemisenkin, tällä kertaa intervalleilla. Juoksin tiistaina viimeksi 5x400 moodilla 200 täysillä, 200 kävellen. Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä 8x400 samalla kuviolla. Pidempiä lenkkejä en vielä ole ottanut ohjelmaan.

Palautin ohjelmaan myös "sikaniskat", eli power shrugit. Viikonloppuna vedin 3x3x220kg, mistä sain niskan vähän kipeäksi. Seated Row-masiina ei ota hauikseen tai olkapäihin samalla lailla kuin leuanveto tai kulmasoutu, joten tein sillä sitten 52.5kg per käsi 3x8 toistoa. Näillä liikkeillä hartiaseutu saa hyvää treeniä ilman että vaarantaa olkapäiden hyvinvointia. Penkissä tein kolmosia 95kg:lla, mikä on aika aneemista huomioiden aiemmat. Olkapää vaan ei tykkää sen paremmin isommista toistomääristä kuin raskaammista raudoistakaan.

Eilen pelasin ensimmäistä kertaa Hears of Ironia moninpelinä. Lähdin mukaan peliin jossa oli jo kaksi ihmistä pelannut Saksalla ja Neuvostoliitolla, ja otin USA:n haltuun AI:n jäljiltä. AI on varsin typerä ja tehnyt hölmöjä ratkaisuja kaluston ja joukkojen asettelun suhteen. Saksa oli saanut jo vuoden 1943 kevääseen mennessä manner-euroopan haltuunsa Iberian niemimaata myöden ja miehittänyt Iso-Britannian, sekä on teollisuustuotannossa samalla tasolla kuin NL ja USA yhteensä. Peli tulee olemaan tiukka, ja näyttää siltä että Natsit voittavat tällä kertaa.

Ei kommentteja: