maanantai 4. maaliskuuta 2013

Koulu.

Vanhempi poika aloittaa tänään koulun. Muutenkin arjen pitäisi asettua uomiinsa. Ostin viime viikolla auton. Tällä kertaa käytetyn, muutaman vuoden ikäisen. Tuttu on töissä myynnissä eräässä liikkeessä ja bongasi erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella olevan vaihtoauton. Hän hommasi melko hyvän alennuksenkin siitä. Valitettavasti kolmen päivän ajon jälkeen ilmeni vika. Onnekseni autossa on myyjän liikkeen takuu, joka kattaa tällaiset viat. Harmillista tämä kuitenkin on, koska nyt joudun menemiseni suunnittelemaan uudelleen.

Bussilla kulkeminen on jokseenkin välttämätöntä ja olisi ollut muutenkin, koska poika ei vielä tunne bussireittejä. Niitä pitää yhdessä opetella nyt muutama päivä kuitenkin, joten mitään erityisempää menetystä ei tähän asiaan liity. Ainoana ongelmana on että joudun viemään auton liikkeeseen ja koska vika on ilmeisesti jossakin polttoaineen syötön anturissa, tämä aiheuttaa kummallisia käyntihäiriöitä. Siksi matka voi olla hankala, ja lisäksi joudun tietysti vielä erikseen palaamaan töistä.

Jotta elämä ei olisi liian helppoa, sairastuin kurkunpään tulehdukseen ja menetin ääneni. Lisäksi ärsytysyskä pitää minut hereillä yöt. Tämä antaa mahdollisuuden sekin, eli koska en voi osallistua kokouksiin tms, niin minulle jää aikaa kirjoittaa arviot muutamista papereista.

Ensi viikolla alkaa opetus.

Ei kommentteja: