maanantai 31. elokuuta 2009

Nörttiharrastus II.


Roudasin kaapin eilen autotallin eteen. Sitä on ennen käytetty paitojen värjäykseen (!!), ja sävyistä päätellen useimmiten väri on ollut sininen. Otin kuvankin, mutta syystä, jota en ehtinyt selvittämään, puhelimen ja koneen yhteys ei enää toimi, enkä saanut kuvia siirrettyä. Korkeus oli 225, mikä on yli viisi senttimetriä korkeampi kuin autotalli, joten leikkasin jaloista 35 senttiä pois. Rälläkän laakeri alkaa olla lopussa; katkaisulaikka pyöri vielä hyvin, mutta teräsharja täristi jo liikaa. Puolen minuutin jälkeen käteni olivat tunnottomat. Edessä oli siis tuntikausia käsipelillä harjaamista. Ja on vieläkin, vaikka kaappi näyttää jo paljon siistimmältä. En siis päässyt vielä edes maalaamaan, vaikka olin toivonut pääseväni jo illemmalla rakentamaan kiskoja.

EDIT: Lisäsin kuvan, joka on otettu jalkojen katkaisun ja kolmen tunnin harjaamisen jälkeen, ennen maalinpoistoaineen käyttöä. Pohjaa en aio maalata, vaan peitän sen levyllä.

2 kommenttia:

Teemu kirjoitti...

Seuraan projektia mielenkiinnolla, postaa ihmeessä kuvia.

Tiedemies kirjoitti...

Jep, laitan heti kuvia, kun ehdin ottaa lisää. Jostain syystä tuo kännykän mounttaus nikotteli eilen, enkä ehtinyt tehdä asialle vielä mitään.

Varsinaista rautaa on nyt tiedossa jonkun verran, ei mitään säväyttävää, mutta sehän nyt ei ole pointti tässä muutenkaan. Pyrin siihen, että saisin homman näyttämään vähän lo-tech-jutulta.