perjantai 3. lokakuuta 2008

Reunahuomio.

Case Korhonen.
Syrjintä on tietenkin väärin. Ja yhden kuvan perusteella on vaikeaa sanoa mitään. Ja Iltalehti on Alman lehti. Joku narraa.
Näyttääkö tässä jutussa olevassa kuvassa Korhonen henkilö nöyryytetyltä ja häväistyltä? Minusta pikemminkin itsetyytyväiseltä hyvin onnistuneen julkisuuskampanjan johdosta.

Tässä jutussa kuvassa on jo vähän vakavuutta, vähemmän ylimielisyyttä.

Ketä kiinnostaa?

4 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Haiskahtaa kuitenkin rikokselta. Syrjintä on ihan oikeasti rikos, ja siitä tulee rangaistus.

Tietysti on ikävää, että Hesarin marteliusmafia saa tästä taas polttoainetta miesvastaisuuspropagandalleen. Sitä paitsi Sanoma-konsernin taloudelliset edut (kilpailijan runttaaminen) yhdistyvät häiritsevän saumattomasti marteliusmafian ideologiseen kiihkoon. Jos olisin taipuvainen salaliittoteorioihin, värkkäisin tästä jotain.

Dr. Doctor kirjoitti...

HR osaston lukihäiriö;
hankkikaa lestaadiolainen kuultiin lesbostadilainen...

Mikko kirjoitti...

En kyllä tajua miksi JK viittaa samassa haastattelussa johtajasopimukseen ja työsopimukseen. Käsittääkseni näistä on yleensä käytössä vain jompi kumpi.

Julkisuudessa ja Hesarissa taas tunnutaan jauhavan jatkuvasti työsopimuksesta. Jos kyseessä on johtajasopimus kuten molemmat antavat ymmärtää, case taitaa olla aika paljon mielenkiintoisempi.

Johtajasopimuksen voi sopia melkein miten vaan, ja usein omistajan edustaja voi antaa kenkää aika vapaasti. Siksi johtajasopimuksissa on irtisanomiskorvaukset jotka lievittävät vähän haavoja. Mutta yleensä ei ole tapana että irtisanomista aletaan retostelemaan julkisuudessa.

Kuntsa kirjoitti...

Sinua näköjään kiinnostaa?

Tuossa taustalla on Lapin Kansan logo. Kuva on otettu Rovaniemellä joskus syyskuun alussa. Ei ihme että Korhosella on mairea hymy.