tiistai 17. joulukuuta 2019

Yule on jo ovella

Jään tänään todennäköisesti vapaalle loppuvuodeksi. Aloitin salilla 531-ohjelman nyt hieman huonoon aikaan, ja rikoin siis päätökseni olla ottamatta mitään "kunnollista" ohjelmaa ennen vuoden vaihtumista.

Ohjelma on seuraavanlainen:
  • Maanantai: Penkki 531, pystypunnerrus 70% 3x8, soutu 75% 4x6
  • Tiistai: Kyykky 531, sikaniska 105% 4x5, vatsalihakset
  • Torstai: Pystypunnerrus 531, penkki kapealla otteella 75% 4x6, leuanveto
  • Perjantai: Maastaveto 531, kyykky 70% 3x8.

Prosentit ovat kunkin noston laskennallisesta työmaksimista, sikaniskassa tämä prosentti lasketaan maastavedosta ja  soudussa penkkipunnerruksesta. Tarkoitus on, että ohjelma ei ole liian väsyttävä niin, että voin siirtyä siitä sitten esimerkiksi Bridgeen ensi vuonna.


1 kommentti:

Mikko Kallionsivu kirjoitti...

Kunnioitettavan tiukka ohjelma. Kuljeskelin viikonloppuna 50+ kaverin kanssa pitkin Teiskon takamaita ihan abona ja ojituksien yli hyppiessä, puskittuneita avohaakkuuaukeitä ylittäessä sekä upottavilla suomättäillä tanssiessa pohdiskelin notta kuinkahan kauan mahtaa kaveri tällaista rähjäämisharrastusta jaksaa. Ja toki omakohtaisestikin kiinnostaa. Taustalle sopi sijoittaa vedoksenomaista räntää ja muuta harmaanvalkeaa summittaista sutaisua.

No kyykkääminenhän toki auttaa näihin pusikoissa puskemiseen kympillä, siksi suosin sitä. Pitää mennä alas kyykkyyn, jota voi nousta korkeuksiin -- ja kulkea pitkälle. Meikäläisen palvospaikat kun ovat hiukan syrjempänä.

No. Eikun takatukka esiin ja Bolton kiekumaan. Hyviä youlenodotuksia. Meikäläine ajatteli juhlistaa vuoden synkintä hetkeä hillittömällä life-affirmingmässäilyllä.

https://www.youtube.com/watch?v=vRAu4kvpmEs