tiistai 14. kesäkuuta 2016

Body Bild II

Kirjoitin oman julkaisun tästä, vaikka se onkin enemmänkin reunamerkintä edelliseen.

Treenipäiväkirjaan tuli seuraavat merkinnät:
  • 3x5 kyykky, 120kg. Otin 5 kg takapakkia parin viikon takaisesta. En taida alkaa kyykätä kaseja, tämäkin oli aika hurja "oudokseltaan". Mietin vielä viikon ajan. 
  • 3x8 penkki, 70kg. Olkapää ei vihoitellut pahemmin.
  • 3x8 soutu 65kg. Otin 25 kiloa takapakkia ja päätin tehdä tässäkin vähän pidempää sarjaa ja keskittyä selän pitämiseen suorana.
  • 2x8 hauiskääntö tangolla 30kg. Kokeilin tätä. Soutaminen vei vähän mehuja oudokseltaan joten oli turhan raskasta.
  • 5x3 rinnalleveto 65kg. Tämä jäi kesken. En tehnyt kuin kolme sarjaa, tunsin itseni ihan vammaiseksi.
Lisäksi tein pari tempausta 40kg:lla lämmitelläkseni. Taidan pitää keskiviikon treenipäivänä ja vanhaan tapaan tehdä etukyykky-tempaus-prässi/penkki yhdistelmää. Kierrättänen penkki/prässi treeniä nyt sitten siten että joka toinen viikko on prässi ja joka toinen viikko penkki. Maanantain sarjat ovat 3x8 ja perjantaina ehkä prässissä 1x5, penkissä en kyllä uskalla ottaa vitosen maksimeja, joten teen ehkä sitten vaikka 3x5 tai peräti toisen kerran 3x8. Saa vähän hypertrofiaa sitten.

Havaintona se, että vähän reilu viikon treenitauon jälkeen oli heikompi kuin uskoin. En edes juossut paljon viime viikolla. Jokin haittaa nyt palautumistani tai systeemissä on jokin "vika". Mahdollista on, että kyse on ylikunnosta, mikä tarkoittaisi sitä, että joudun himmailemaan lisää. Tämän viikon perjantaina sen näkee, jos kyykky ja maastaveto eivät kulje, täytyy ottaa lepoa. En usko että näin nopeasti olisin esimerkiksi tullut vanhaksi.

Tänään on lihakset hellinä, selkeästi kipeytyivät eilisestä. Se on hyvin jännää miten 10 päivän levon jälkeen paikat todella tulevat kipeiksi.

Ei kommentteja: