maanantai 11. maaliskuuta 2013

Julkaisukulttuuri II.


Sain tänään Theoretical Computer Science:n editoreilta viestin, jonka olennainen sisältö on tässä:
Referees have evaluated your paper mentioned above. Comments are below. On the basis of these comments, the member of the Editorial Board handling your paper has decided that a minor scientific revision is needed before your paper can be accepted. I would appreciate it if you could revise your paper within one month of this email.

 Minor scientific revision tarkoittaa tässä sitä, että muutamaan kysymykseen pitää antaa vastaus, ja muutama korjaus kirjoitusvirheisiin ja vastaaviin. Kuukauden päästä lähetämme siis lopullisen version ja sen jälkeen paperi menee painoon. Lehden numerosta en vielä tiedä, mutta tänä kesänä se ilmestynee.

Yksi onnistuminen viidestä, siis. Saldo ei vielä ole hyvä, mutta tämä on paljon parempi kuin yksittäinen konferenssijulkaisu (ehkä CAV:ia lukuunottamatta).

2 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Alallanne lehtien impact factor ei taida olla keskimäärin kovin korkea? Tälläkin journalilla se on alle yksi. Tilanne on sama matematiikassa.

Tiedemies kirjoitti...

Joo. Impactit ovat lehdillä keskimäärin alhaisemmat kuin kilpaillummilla konferensseilla. TACAS:in ja CAV:in impactit ovat pääsääntöisesti suurempia kuin juuri yhdelläkään lehdellä.