IMF "auttaa" Islantia. (via Calculated Risk)
Aamulla radiossa myyräasiantuntija sanoi, ettei petokannalla ole myyräkantaan juuri vaikutusta, mutta erityisesti petolinnuilla toisinpäin kyllä on. Hän totesi lisäksi, että yksittäiselle myyrälle toki pedon kohtaaminen on vähän harmillista, koska kun peto käyttää myyrän ravinnokseen, myyrä siinä "pikkuisen kuolee".
Lisäksi toimittaja kertoi toisella asemalla, että "joku psykologi", sen tarkemmin erittelemättä, oli sitä mieltä, että kiinnostus aseisiin "ei voi olla normaalia" ja että lapsia ei missään nimessä saisi esimerkiksi ottaa mukaan metsästysretkille. Itse kasvoin ympäristössä, jossa aseet olivat ihan normaali asia, joskaan meillä ei kotona ilmakivääriä ja -pistoolia järeämpiä "pyssyjä" ollutkaan.
Aloitin lukemaan uutta kirjaa. Olen pitänyt lähes kahden vuoden tauon taloustieteen opinnoissani, jos nyt vaikka vähän jatkaisin. Kehitystalous on ehkä yksi kaikkein kiistanalaisimpia aiheita poliittisesti, heti kansainvälisen kaupan jälkeen. Toinen kirja, jonka lainasin, oli ympäristötalouden tenttikirja. Asiat ovat tuttuja, mutta tenteissä vaaditaan yleensä jotain aika spesifistä.
Olen byrokratian uhri. Takkaa voisi jo polttaa, mutta rakennustarkastajan pitää ensin käydä tarkastamassa se. Jos jotain sattuisi, vakuutus ei korvaisi. En ota riskiä, vaikka se on mitätön.
Sarah Palin presidenttinä.
3 kommenttia:
Ostin tuosta jälkimmäisestä kirjasta second editionin poistomyynnistä eurolla tai kahdella.
No mitä pidit? Vai luitko vielä?
Ollut siis hyllyssä jo viime syksystä. Luettu n. 250 sivua. Kyllähän siitä tyhmä pää täyttyy. Alkupuolella kuitenkin on hirveästi asiaa, jotka osasin jo muista yhteyksistä. Arvostaisin tiiviimpää esitystä, mutta kai tämä liittyy siihen millaisesta taustasta lukija on. Itselläni on taloustieteen tuntemus heikko, mutta ympäristöjutut tuttuja. Ehkä pitää poimia kirja uudestaan käteen.
Lähetä kommentti